Onze diensten

Kwaliteit en vakmanschap voor uw badkamer of interieur

Bent u op zoek naar assistentie bij een bouwproject? Wij staan graag voor u klaar

Bezettingswerken

Oude muren een nieuwe laag geven of in uw nieuwbouw de binnenmuren voorzien van een nieuwe bepleistering? Dankzij de ervaring en professionele materialen in meng- en spuitmachines klaart New Style Renovatie op een efficiënte manier uw klus.

Van grote oppervlaktes van muren en plafonds, tot in de kleinste hoekjes. Alles krijgt de nodige aandacht om steeds een gedetailleerde afwerking te krijgen. Van de juiste sierlijsten en bepleisteren op uw moeilijk bereikbare plafonds en trappenhallen tot ook het cementeren van badkamers.

Razendsnel en spatvrij bezetten wij uw woning tot in de kleinste hoekjes zodat u een kwaliteitsvolle en duurzame basis heeft voor het creëren van het interieur van uw dromen.

New Style Renovatie staat garant voor een snelle en kwaliteitsvolle afwerking en service. Na de nette oplevering hoeft u enkel nog maar aan de afwerking van uw woning te starten.

CONTACT

Heeft u nood aan één van deze verbouwingsdiensten of aan een totaalpakket? Neem contact op met New Style voor een kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke renovatie.

 

 

Badkamerrenovaties

Eén kamer in het nieuw steken of een totaalproject uitwerken om een volledige woning te verbouwen? New Style bv komt met een flexibel bouwteam naar uw werf voor feilloze Badkamerrenovatie. Vanuit Ekeren zorgt het voor de meest uiteenlopende ingrepen van plafonds plaatsen tot een nieuw dak leggen. Een overzicht van de mogelijkheden:

 

Eén van de meest uitgevoerde renovatiewerken aan een woning in België is een badkamerrenovatie. Mensen hechten veel waarde aan hun persoonlijke hygiëne en dan is de badkamer meestal de belangrijkste ruimte in huis. Een renovatie van de badkamer door New Style houdt onder andere in het vervangen van:

  • Leidingen
  • Boiler
  • Tegelvloer
  • Wastafel
  • Bad
  • Wastafel
  • Toilet

Uw bouwbedrijf uit Ekeren denkt graag met u mee om budgetvriendelijk aan de slag te gaan. U kan enkele voorbereidende werken reeds doorvoeren voor vlotte en aangename werken. U voorkomt onvoorziene kosten, tijdverlies en andere ergernissen door :

  • een grondplan met indeling op te maken
  • eerst de materialen, tegels en sanitaire toestallen aan te kopen aangezien u meestal op de levering moet wachten
  • afvoerbuizen en leidingen te controleren na de afbraakwerken

 

 

Vraag een offerte aan

Heeft u nood aan één van deze verbouwingsdiensten of aan een totaalpakket? Neem contact op met New Style voor een kwaliteitsvolle en budgetvriendelijke renovatie.